Oliver og Marie

Oliver og Marie

Oliver og Marie<3
Kjønn: Gutt og Jente
Født: 11.10.2020
Info:

Marie(Tricolor) og Oliver(Orange) kom til oss fra samme koloni på Støren i 2021. De ble adoptert sammen den gangen. De kom i retur sammen en tredje pus nå i 2023, etter at eier ikke kunne ha de lengre. De ønsker seg et hjem sammen, da vi ser at de har mye trygghet i hverandre. De er begge litt sjenerte og tilbaketrukket, og vil trenger litt trygging i sitt nye hjem. De er begge veldig snille og gode, men er ikke helt 100% overbevist om at menneskehender er trygge. De er ikke aggressive, og tar gjerne imot litt kos.


De bor sammen med andre puser i puserommet vårt, og har et stort ønske om et hjem snart. Da de så gjerne vil ha et hjem å kalle sitt eget. De vil bo sammen.

De ønsker seg et rolig hjem uten små aktive barn, og med trygge utemuligheter, evt. innepus, og røykfritt hjem. 

Alle puser fra Myas Omplassering får med en liten Crazy Cat Lady/Man starter kit, bestående av leker, godis, mat og pledd, sponset av Myas, Royal Canin, og Agria Forsikring.

For å se flere katter vi har til adopsjon, se vår web side: myasomplassering.no eller følg oss på FB. Ønsker dere å se hvordan de fleste av kattene bor i påvente av adopsjon, følg Cats R Us Puserom på FB.

Myas omplassering for pusehjerter