Tamlin

Tamlin

Tamlin<3
Kjønn: Gutt
Født: 05.02.2022
Info:

Tamlin kom til oss fra et hjem. Eier kunne dessverre ikke ha ham lengre. Tamlin er en stor og staselig kar, og er en skikkelig kosegris. Han er Sort og hvit, korthåret, med silkemyk pels. Han er snill, kosete og nysgjerrig, til tross for at han kan se litt skummel ut av og til. :)


Han koser seg i puserommet sammen de andre kattene, og har funnet mange venner der. Han er kosete, snill, nysgjerrig, sosial og rett og slett en kosebamse. 


Han er kastrert, vaksinert, chippet og helsesjekket. 


Alle våre katter ønsker seg nye hjem i trygge omgivelser. For utekatter er vi opptatt av trygge områder, og langt fra de store trafikkerte veiene med høy fartsgrense. De vil også ha røykfritt miljø.

Alle puser fra Myas Omplassering får med en liten Crazy Cat Lady/Man starter kit, bestående av leker, godis, mat og pledd, sponset av Myas, Royal Canin, og Agria Forsikring.

For å se flere katter vi har til adopsjon, se vår web side: myasomplassering.no eller følg oss på FB. Ønsker dere å se hvordan de fleste av kattene bor i påvente av adopsjon, følg Cats R Us Puserom på FB.

Myas omplassering for pusehjerter