Nicholas

Nicholas

Nicholas <3
Kjønn: Gutt
Født: 01.01.2020
Info:

Nicholas kom til oss fra Støren Dyreklinikk, etter at han var innlevert der, etter å ha gått ute over en tid. Han er en skikkelig godgutt av en kosebamse, men litt skeptisk om man kommer for brått på. Da skvetter han til, men oppdager fort om du vil han bare godt. Han er snill. Rolig. Kosete. Og ja, kosete! :)

Han har blitt kastrert, vaksinert, chippet og helsesjekket. Han har fått påvist urinstein, og må derfor en tid gå på for for å løse opp disse urinsteinene, så de ikke skaper utfordringer for ham.

Alle våre katter ønsker seg nye hjem i trygge omgivelser. For utekatter er vi opptatt av trygge områder, og langt fra de store trafikkerte veiene med høy fartsgrense. De vil også ha røykfritt miljø.

Alle puser fra Myas Omplassering får med en liten Crazy Cat Lady/Man starter kit, bestående av leker, godis, mat og pledd, sponset av Myas, Royal Canin, og Agria Forsikring.

For å se flere katter vi har til adopsjon, se vår web side: myasomplassering.no eller følg oss på FB. Ønsker dere å se hvordan de fleste av kattene bor i påvente av adopsjon, følg Cats R Us Puserom på FB.

Myas omplassering for pusehjerter