Snoopy

Snoopy

Kjønn: Gutt
Født: 22.05.2019

Snoopy kom til oss fra Fosen, hvor han hadde gått ute en god stund. Han har tydelig vært i mange konfrontasjoner, og hadde masse sår og rift både på snute og på kroppen, og hadde mange flått på seg. Han har noen knekte hjørnetenner, og skal inn for å få trukket disse. Han har nå blitt kastrert, vaksinert, chippet, flåttbehandlet, fått ormekur. Han er en skikkelig snill gutt, som går veldig godt overens med de andre pusene i puserommet. Han er nysgjerrig, og kosete. En skikkelig god sjarmør, som har hatt en liten tøff tid som hjemløs, men som nå har fått mye god mat, varme og kjærlighet.

Ønsker du å komme og hilse på denne skatten, ta kontakt. Han bor i puserommet vårt i Børsa, og er kastrert, chippet, vaksinert og helsesjekket.

Alle puser fra Myas Omplassering får med en liten Crazy Cat Lady/Man starter kit, bestående av leker, godis, mat og pledd, sponset av Myas, Royal Canin, og Agria Forsikring.

For å se flere katter vi har til adopsjon, se vår web side: myasomplassering.no eller følg oss på FB. Ønsker dere å se hvordan de fleste av kattene bor i påvente av adopsjon, følg Cats R Us Puserom på FB.

Myas omplassering for pusehjerter