Leah og Sweety

Leah og Sweety

Kjønn: Jente og Gutt
Født: 01.05.2019 og 19.12.2020
Info:


Julen 2020 kommer Leah til oss, sammen 54 andre katter fra en koloni i Skaun. Leah er redd. Leah har bodd ute, og kjempet for tilværelsen. Siden den gang har Leah bodd i puserommet vårt, og blitt tryggere og tryggere. Hun har sett katter komme og gå, men har aldri vært den utvalgte. En dag, kom en storsjarmør til puserommet. Inn gjennom døren til puserommet kom Sweety. Sweety er en supersnill og god kosebamse, som raskt sjarmerte de andre pusene med sin godhet. Han viser omsorg for både store og små firbente. Leah lot seg sjarmere, og de ble gode venner, og kjærester. Sweety er en stor trygghet for Leah. Leah og Sweety ønsker seg et rolig hjem, som innekatter, hos en snill og kjærlig, ikke røykende familie. 


Leah er en rolig, og yndig liten frøken, med nydelige grønne øyne. Hun elsker lek og flytende godis. Leah er fortsatt litt skeptisk til hender, og liker ikke å få de over seg. Men elsker å spise godis fra hånden din, og tar imot kos når dere har blitt kjent. I perioder med mindre katter i puserommet, har Leah kommet mere frem, og søker mere kontakt hos oss. Å få komme i et eget hjem sammen Sweety, vil gjøre henne godt.


Sweety elsker flytende godis, og masse kos. Han er rolig og snill, og en skikkelig terapikatt, både for katter og mennesker.


Disse to vennene fortjener virkelig å få seg et hjem nå, etter å ha gått, og nå bodd i puserommet i lengre tid. Blir denne julen hennes første i et eget hjem? Eller hennes 4. i puserommet.


Begge er kastrert, vaksinert, chippet og helsesjekket.


Alle puser fra Myas Omplassering får med en liten Crazy Cat Lady/Man starter kit, bestående av leker, godis, mat og pledd, sponset av Myas, Royal Canin, og Agria Forsikring.

For å se flere katter vi har til adopsjon, se vår web side: myasomplassering.no eller følg oss på FB. Ønsker dere å se hvordan de fleste av kattene bor i påvente av adopsjon, følg Cats R Us Puserom på FB

Myas omplassering for pusehjerter