Aries

Aries

Aries<3
Kjønn: Gutt
Født: 09.05.2024
Info:

Aries er en av 6 kattunger til Stjerne, og kom til oss ca 1,5 uker gamle. 

Aries er en aktiv, nysgjerrig, leken, søt, snill kosete, og menneskevandt kattunge. Han leker masse med sine søsken, og vi ønsker derfor at han skal adopteres med en av sine søsken. 

Han er sort og litt hvitt. Har en litt mindre hvit sokk på venstre fremlabb. Korthåret.


Han  vil bli vaksinert, chippet og helsesjekket før adopsjon, i tillegg til ormekurbehandlet. 


Han bor i puserommet med sine søsken og mamma, i tillegg til de andre pusene som bor der. Han er ikke redd de andre voksne, og utforsker gjerne hele puserommet.

Ta kontakt om du ønsker å reservere Aries, og komme og hilse på. Vi ønsker å møte alle som skal adoptere, før reservasjon og adopsjon.


Alle våre katter ønsker seg nye hjem i trygge omgivelser. For utekatter er vi opptatt av trygge områder, og langt fra de store trafikkerte veiene med høy fartsgrense. De vil også ha røykfritt miljø.

Alle puser fra Myas Omplassering får med en liten Crazy Cat Lady/Man starter kit, bestående av leker, godis, mat og pledd, sponset av Myas, Royal Canin, og Agria Forsikring.

For å se flere katter vi har til adopsjon, se vår web side: myasomplassering.no eller følg oss på FB. Ønsker dere å se hvordan de fleste av kattene bor i påvente av adopsjon, følg Cats R Us Puserom på FB.

Myas omplassering for pusehjerter