Minipus og Aurora

Aurora og Minipus

Kjønn: Jente og Gutt
Født: 20.08.2020


Info:

Aurora og Minipus er to helsøsken som først kom til oss i 2020. De er nå kommet tilbake til oss, og har vært i puserommet en tid, og begynner å blir klare for å få seg sitt nye forever hjem. De er veldig kosete og snille, og er ikke så veldig begeistrert for at det er så mange andre puser der, spesielt ikke de 9 små.


Minipus og Aurora er begge hvite og sorte, langhåret. Minipus er litt mere sort, og til venstre på bildet. Aurora er mere hvit, og til høyre på bildet. De er veldig glade i hverandre, og søker derfor et hjem sammen.


De er begge kastrert, vaksinert og chippet, samt fått tannrens og sjekk, og er klare for nye hjem.


Alle våre katter ønsker seg nye hjem i trygge omgivelser. For utekatter er vi opptatt av trygge områder, og langt fra de store trafikkerte veiene med høy fartsgrense. De vil også ha røykfritt miljø,


Alle puser fra Myas Omplassering får med en liten Crazy Cat Lady/Man starter kit, bestående av leker, godis, mat og pledd, sponset av Myas, Royal Canin, og Agria Forsikring.


For å se flere katter vi har til adopsjon, se vår web side: myasomplassering.no eller følg oss på FB. Ønsker dere å se hvordan de fleste av kattene bor i påvente av adopsjon, følg Cats R Us Puserom på FB.

Myas omplassering for pusehjerter