Mira

Mira

Mira<3
Kjønn: Jente
Født: 09.05.2024
Info:

Mira er en av 6 kattunger til Stjerne, og kom til oss ca 1,5 uker gamle. 

Mira er en aktiv, nysgjerrig, leken, søt, snill kosete, og menneskevandt kattunge. Hun leker masse med sine søsken, og vi ønsker derfor at hun skal adopteres med en av sine søsken. 

Hun er skilpaddefarget, korthåret. 


Hun vil bli vaksinert, chippet og helsesjekket før adopsjon, i tillegg til ormekurbehandlet. 


Hun bor i puserommet med sine søsken og mamma, i tillegg til de andre pusene som bor der. Hun er ikke redd de andre voksne, og utforsker gjerne hele puserommet.

Ta kontakt om du ønsker å reservere Mira, og komme og hilse på. Vi ønsker å møte alle som skal adoptere, før reservasjon og adopsjon.


Alle våre katter ønsker seg nye hjem i trygge omgivelser. For utekatter er vi opptatt av trygge områder, og langt fra de store trafikkerte veiene med høy fartsgrense. De vil også ha røykfritt miljø.

Alle puser fra Myas Omplassering får med en liten Crazy Cat Lady/Man starter kit, bestående av leker, godis, mat og pledd, sponset av Myas, Royal Canin, og Agria Forsikring.

For å se flere katter vi har til adopsjon, se vår web side: myasomplassering.no eller følg oss på FB. Ønsker dere å se hvordan de fleste av kattene bor i påvente av adopsjon, følg Cats R Us Puserom på FB.

Myas omplassering for pusehjerter