Sussi

Sussi

Sussi<3
Kjønn: Jente
Født: 10.08.2023
Info:

Sussi kommer fra Stadsbygd. Hun kom sammen sine to brødre, Snuske og Sussebass. Hun var full av øremidd, ekstremt utmagret og sliten. Hun har nå fått mye hvile, mat, kos og stell. Hun har fått middel mot øremidd, ørerens, og ormekur behandlet. Hun er en nydelig tricolor pus, og er meget snill, og veldig kontaktsøkende og kosete. Hun har begynt å leke litt, og er nysgjerrig på omgivelsene sine i puserommet. Hun går fritt sammen de andre pusene, og går veldig godt sammen andre katter. Når det kommer besøk i puserommet, så er hun rask til å komme for å få kos, og motoren er i gang på null tid. Hun er en skikkelig kosepus.


Hun har blitt kastrert, vaksinert, chippet og helsesjekket, fått ormekur og middbehandling.


Alle våre katter ønsker seg nye hjem i trygge omgivelser. For utekatter er vi opptatt av trygge områder, og langt fra de store trafikkerte veiene med høy fartsgrense. De vil også ha røykfritt miljø.

Alle puser fra Myas Omplassering får med en liten Crazy Cat Lady/Man starter kit, bestående av leker, godis, mat og pledd, sponset av Myas, Royal Canin, og Agria Forsikring.

For å se flere katter vi har til adopsjon, se vår web side: myasomplassering.no eller følg oss på FB. Ønsker dere å se hvordan de fleste av kattene bor i påvente av adopsjon, følg Cats R Us Puserom på FB.

Myas omplassering for pusehjerter