Sussebass

Sussebass

Sussebass<3
Kjønn: Gutt
Født: 10.08.2023
Info:

Sussebass kommer fra Stadsbygd. Han kom sammen sine to søsken, Sussi og Snuske. Han var fulle av store tover, utmagret og sliten når han kom inn. Han var full av øremidd. 

Han har nå fått hvile, mat, kos og stell, og har fått litt barbering på sidene, og foran på brystkassen. Han har fått middel mot øremidd, ørerens, og ormekur behandlet. Han er en vakker gutt, med lang orange og hvit pels. Han er snill, veldig kontaktsøkende og kosete. Han har begynt å leke litt, og er nysgjerrig på omgivelsene sine i puserommet. Han går fritt sammen de andre pusene, og går veldig godt sammen andre katter. Han vil flytte sammen med sin bror Snuske. Da de er som erteris.


Han har blitt kastrert, vaksinert, chippet og helsesjekket, fått ormekur, middbehandling, og litt frisør time.


Alle våre katter ønsker seg nye hjem i trygge omgivelser. For utekatter er vi opptatt av trygge områder, og langt fra de store trafikkerte veiene med høy fartsgrense. De vil også ha røykfritt miljø.

Alle puser fra Myas Omplassering får med en liten Crazy Cat Lady/Man starter kit, bestående av leker, godis, mat og pledd, sponset av Myas, Royal Canin, og Agria Forsikring.

For å se flere katter vi har til adopsjon, se vår web side: myasomplassering.no eller følg oss på FB. Ønsker dere å se hvordan de fleste av kattene bor i påvente av adopsjon, følg Cats R Us Puserom på FB.

Myas omplassering for pusehjerter