Sweety

Sweety

Sweety <3
Kjønn: Gutt
Født: 19.12.2020
Info:

Sweety er en nydelig og snill gutt som kom inn til oss høsten 2022 etter å ha gått ute i flere måneder. Han har bodd i puserommet en god stund nå, og er skikkelig sosial med andre puser. Han elsker andre puser, og de elsker han. Han er fremdeles litt sjenert, så han kommer ikke og oppsøker kos. Men han liker kos, når dere blir kjent. Han er snill, god og glad i fisk.

Sweety søker etter et hjem, hvor han kan blomstre og vise seg fra sitt sanne jeg. Sweety kommer nok til å bli en skikkelig kosebamse. Han trenger gjerne en kattevenn, så om du har en pus fra før av så er det supert. Ellers anbefaler vi sterkt å skaffe en til sammen han. Vi har flere i vårt puserom.

Sweety bor i puserommet vårt i Børsa, og har du lyst til å hilse på ham, er du hjertelig velkommen.

Han ønsker seg et hjem med trygge utemuligheter, evt. innepus, og røykfritt hjem.

Alle puser fra Myas Omplassering får med en liten Crazy Cat Lady/Man starter kit, bestående av leker, godis, mat og pledd, sponset av Myas, Royal Canin, og Agria Forsikring.

For å se flere katter vi har til adopsjon, se vår web side: myasomplassering.no eller følg oss på FB. Ønsker dere å se hvordan de fleste av kattene bor i påvente av adopsjon, følg Cats R Us Puserom på FB.


Myas omplassering for pusehjerter