Zilver

Zilver

Kjønn: Gutt
Født: 01.05.2022


Info:

Zilver fant seg et hjem i Skaun, etter å ha gått ute lenge. Han rett og slett mente at der skulle han bo. Han var desperat etter å komme inn, og det var rimelig forståelig basert på hvor utmagret han var stakkar.


Han ville rett og slett ikke ut igjen, etter å ha kommet dit. Eier er etterlyst, uten hell. Han er en trygg, snill og god gutt, som bærer preg av å ha gått ute en stund. Han er sliten, og hviler mye. Vi jobber med å få økt vekten hans, så han skal bli frisk og rask igjen.

Han er blitt kastrert, vaksinert, chippet og helsesjekket, med utvidede blodprøver. Han ønsker seg nytt og trygt hjem, så snart han får kommet seg igjen.


Alle våre katter ønsker seg nye hjem i trygge omgivelser. For utekatter er vi opptatt av trygge områder, og langt fra de store trafikkerte veiene med høy fartsgrense. De vil også ha røykfritt miljø,


Alle puser fra Myas Omplassering får med en liten Crazy Cat Lady/Man starter kit, bestående av leker, godis, mat og pledd, sponset av Myas, Royal Canin, og Agria Forsikring.


For å se flere katter vi har til adopsjon, se vår web side: myasomplassering.no eller følg oss på FB. Ønsker dere å se hvordan de fleste av kattene bor i påvente av adopsjon, følg Cats R Us Puserom på FB.

Myas omplassering for pusehjerter