Sweety

Sweety

Kjønn: Gutt
Født: 19.12.2020


Info:
Sweety kom inn til oss i høst, etter å ha gått ute i flere måneder. Han kom inn fra samme sted som vi hentet inn Tweety for en god stund siden. Han er veldig lik Tweety i utseende. Det har vært etterlyst eier, men ingen eier har meldt seg. Han var ukastrert og uchippet. Sweety er en søt liten gutt, som er litt sjenert, men viser tegn til at han synes kos er veldig godt. Han er en fredelig pus, og bor i puserommet vårt sammen med mange andre puser, uten at han skaper noen problemer. Han ble fanget inn samtidig med en annen pus på samme sted, men han hadde en eier, og hadde vært savnet siden påske 2022. Han har blitt vaksinert, chippet, kastrert og helsesjekket, og er i fin form.
Sweety bor i puserommet vårt i Børsa, og har du lyst til å hilse på ham, er du hjertelig velkommen.

Han ønsker seg et hjem med trygge utemuligheter, evt. innepus, og røykfritt hjem.

Alle puser fra Myas Omplassering får med en liten Crazy Cat Lady/Man starter kit, bestående av leker, godis, mat og pledd, sponset av Myas, Royal Canin, og Agria Forsikring.

For å se flere katter vi har til adopsjon, se vår web side: myasomplassering.no eller følg oss på FB. Ønsker dere å se hvordan de fleste av kattene bor i påvente av adopsjon, følg Cats R Us Puserom på FB.

Myas omplassering for pusehjerter