Simba

Simba

Kjønn: Gutt
Født: 27.06.2023
Info:
Simba kom til oss etter at vi ble kontaktet for han skulle leveres til veterinær for å slippe. Han er en snill og kosete gutt, men veldig leken og aktiv. Han elsker å herje og leke med de andre pusene i puserommet, og han er veldig glad i mat. Simba er en skikkelig god gutt, som lett kaprer ditt hjerte. Han er orange tigerstripet, med kort og glatt pels. Han er blitt kastrert, vaksinert, chippet og helsesjekket, og er klar for den rette familien.

Alle våre katter ønsker seg nye hjem i trygge omgivelser. For utekatter er vi opptatt av trygge områder, og langt fra de store trafikkerte veiene med høy fartsgrense. De vil også ha røykfritt miljø.

Alle puser fra Myas Omplassering får med en liten Crazy Cat Lady/Man starter kit, bestående av leker, godis, mat og pledd, sponset av Myas, Royal Canin, og Agria Forsikring.

For å se flere katter vi har til adopsjon, se vår web side: myasomplassering.no eller følg oss på FB. Ønsker dere å se hvordan de fleste av kattene bor i påvente av adopsjon, følg Cats R Us Puserom på FB.

Myas omplassering for pusehjerter