Maia

Maia

Kjønn: Jente

Født: 29.08.2012


Maia kom til oss etter å ha vært observert i Selbu. Hun ble observert høygravid i påsken, og på nytt i august. Da var hun høygravid igjen. Maia er en supersnill jente, som elsker kos og oppmerksomhet. Hun liker å bli båret på, og dytter hodet i kos mot deg, og maler som bare det. Hun er nok veldig takknemlig for å ha kommet inn, og fått født sine siste bebiser i vårt puserom. Hun er blitt kastrert, og i tillegg har hun trukket mange av sine tenner, pga. skader, betennelser ol. Hun er nå klar til å finne sitt forever fosterhjem. Hun er anslått til å være 10 år, men virker yngre. Ønsker du deg en skikkelig kosepus, og ønsker å gi en eldre pus et hjem hos deg, så er Maia førstevalget ditt, om du kommer og hilser på henne. Hun er rolig og snill, og skikkelig takknemlig. Hun bor i puserommet vårt.


Alle puser fra Myas Omplassering får med en liten Crazy Cat Lady/Man starter kit, bestående av leker, godis, mat og pledd, sponset av Myas, Royal Canin, og Agria Forsikring.

For å se flere katter vi har til adopsjon, se vår web side: myasomplassering.no eller følg oss på FB. Ønsker dere å se hvordan de fleste av kattene bor i påvente av adopsjon, følg Cats R Us Puserom på FB.

Myas omplassering for pusehjerter