Lilje og Luna

Lilje og Luna

Lilje og Luna 
Født: 09.08.2018

Jentene Luna og Lilje søker nå sitt forever hjem sammen. Disse jentene kom fra en koloni her i Skaun i Januar 2021. De har siden den gang bodd i et fosterhjem.

De elsker å ligge sammen, og leke sammen. Er noen nydelige skapninger. Luna er sort og hvit, mens Lilje er tricolor, og begge er langhåret. Begge jentene er ferdig vaksinert, chippet, kastrert og helsesjekket. De kan være litt skeptiske til å begynne med til fremmede, men så snart de er kjent med deg, blir de begge store koseklumper 

De ønsker seg et godt og trygt hjem, med trygge omgivelser. De ønsker ikke at du røyker innendørs, da de synes det blir så mye Nikotin i pelsen, i tillegg til røyken.

De er skeptiske til mannfolk, og trenger derfor at et nytt hjem er tålmodig hvis det er mannfolk der. De må være innekatter.

Har du lyst til å møte disse vakre jentene, ta kontakt, så sjekker vi med fosterhjemmet når de kan ta imot dere

Alle puser fra Myas Omplassering får med en liten Crazy Cat Lady/Man starter kit, bestående av leker, godis, mat og pledd, sponset av Myas, Royal Canin, og Agria Forsikring.

For å se flere katter vi har til adopsjon, se vår web side: myasomplassering.no eller følg oss på FB. Ønsker dere å se hvordan de fleste av kattene bor i påvente av adopsjon, følg Cats R Us Puserom på FB

Myas omplassering for pusehjerter