Izaiah og Indiana

Izaiah og Indiana

Kjønn: Gutt og Jente
Født: 12.06.2023
Info:


Izaiah og Indiana kom til oss sammen mamma Izadora, og sine 4 helsøsken, og 3 fostersøsken. De har vokst opp i puserommet, da de var kun 1 uke når de kom hit. De er skikkelige glade puser, som er kjapp til å komme med halen til værs når man kommer ut til de. Izaiah er sølvgrå langhåret, supersnill, kosete, leken, nysgjerrig og aktiv. Halen hans går langs ryggen, når han går med halen hevet. Indiana er sort og hvit, langhåret, supersnull, kosete, leken, nysgjerrig og aktiv. Hun er størst i kullet. Izaiah og Indiana søker sitt hjem sammen, da de er veldig knyttet til hverandre. 


De ønsker seg nye og gode hjem, i røykfritt miljø, og trygge omgivelser. De bor nå i puserommet, og du er velkommen til å hilse på de. Send oss gjerne litt informasjon om dere før avtale. De trives godt, og er høyt og lavt. 


De er begge vaksinert, chippet og helsesjekket, og virker å være friske og raske.

Alle puser fra Myas Omplassering får med en liten Crazy Cat Lady/Man starter kit, bestående av leker, godis, mat og pledd, sponset av Myas, Royal Canin, og Agria Forsikring.

For å se flere katter vi har til adopsjon, se vår web side: myasomplassering.no eller følg oss på FB. Ønsker dere å se hvordan de fleste av kattene bor i påvente av adopsjon, følg Cats R Us Puserom på FB

Myas omplassering for pusehjerter