Figaro

Figaro

Kjønn: Gutt
Født: 01.06.2022
Info:


Figaro ble funnet på en gård på Fannrem, og ingen av naboene kjente til denne gutten. Han var litt desperat etter å komme seg inn, og finner oppdaget raskt at det var noe med halen hans. Det viste seg at han hadde en skade, ganske høyt opp på ryggen bak halefestet, og halen var blitt lam. Det var bekymringen rundt å operere der, pga. nerver knyttet til urinering og avføring. Han har nå fått utført operasjonen, og fått fjernet halen sin.


Han er blitt kastrert, vaksinert og chippet. Og er definitivt blitt klar for å finne seg en ny familie, som har mye tid til lek. Han er veldig leken, samtidig som han også er veldig kosete. Tror han vil ha best av å være en alene pus, med mye kos og lek.


Alle våre katter ønsker seg nye hjem i trygge omgivelser. For utekatter er vi opptatt av trygge områder, og langt fra de store trafikkerte veiene med høy fartsgrense. De vil også ha røykfritt miljø,


Alle puser fra Myas Omplassering får med en liten Crazy Cat Lady/Man starter kit, bestående av leker, godis, mat og pledd, sponset av Myas, Royal Canin, og Agria Forsikring.

For å se flere katter vi har til adopsjon, se vår web side: myasomplassering.no eller følg oss på FB. Ønsker dere å se hvordan de fleste av kattene bor i påvente av adopsjon, følg Cats R Us Puserom på FB.

Myas omplassering for pusehjerter