Ciara og Castiel

Castiel og Ciara

Castiel og Ciara <3

Kjønn: Gutt og Jente

Født: 01.01.2022

Info:

Castiel og Ciara kom til oss sammen sine 3 andre søsken. De har bodd i fosterhjem, men begynner nå å bli klar for sitt forever hjem. Er du klar for å møte den dynamiske duetten av sjarm og morsomhet? Her er Castiel og Ciara, de Mjautastiske søskenene. Castiel er kongen av sjarm, som ber om våtfor med en uimotståelig søthet. Han er leken og entusiastisk. Han er mester på å jage på innsekter, enten de er ekte eller på tv-skjermen.


Ciara begynte som en virvelvind av freselyder, men har forvandlet seg til en spinnejul av purring. Ciara sine purringer er som musikk. Nå er deres tid for å finne et furever hjem. Et hjem uten små barn er å anbefale.


De adopteres bort som innekatter, da de er litt skvetne på bråe bevegelser og høye lyder.Begge er kastrert, vaksinert, chippet og helsesjekket.


Alle våre katter ønsker seg nye hjem i trygge omgivelser. For utekatter er vi opptatt av trygge områder, og langt fra de store trafikkerte veiene med høy fartsgrense. De vil også ha røykfritt miljø.Alle puser fra Myas Omplassering får med en liten Crazy Cat Lady/Man starter kit, bestående av leker, godis, mat og pledd, sponset av Myas, Royal Canin, og Agria Forsikring.


For å se flere katter vi har til adopsjon, se vår web side: myasomplassering.no eller følg oss på FB. Ønsker dere å se hvordan de fleste av kattene bor i påvente av adopsjon, følg Cats R Us Puserom på FB.

Myas omplassering for pusehjerter