Cassidy og Cassiopeia

Cassidy og Cassiopeia

Kjønn: Gutt og Jente

Født: 01.01.2022


Info:

Cassidy og Cassiopeia er 2 av 5 søsken som ble fanget inn på Frøya, sammen sin mamma Catalina. Da hadde de vært observert ved en gård der over flere måneder. Cassidy er en orange gutt, og Cassiopeia er mørk tricolor. De har begge bodd i fosterhjem en tid, og har blitt trygg på mennesker, og bare eeeeeelsker kos. Cassiopeia starter å male så snart du kommer inn i rommet, Cassidy kan være litt usikker på deg med det samme, men koser du ham, starter også motoren hans. Så dette er 2 sjenerte, men veldig kosete puser. Så er det en kosepus du leter etter, er disse 2 helt fantastiske. De bor nå i puserommet, og kan besøkes her. De ønsker seg et hjem sammen, da de er trygge på hverandre, og litt avhengig av hverandre. De er rolige, snille og kosete puser. 

Begge har blitt kastrert, vaksinert, chippet, og helsesjekket.


Vi tilbyr alle som adopterer fra oss, billig pusepass når dere skal på ferie. Da kan de komme og bo hos oss i puserommet.


De ønsker et røykfritt hjem, og trygge uteomgivelser om de skal være utekatter.


Alle puser fra Myas Omplassering får med en liten Crazy Cat Lady/Man starter kit, bestående av leker, godis, mat og pledd, sponset av Myas, Royal Canin, og Agria Forsikring.For å se flere katter vi har til adopsjon, se vår web side: myasomplassering.no eller følg oss på FB. Ønsker dere å se hvordan de fleste av kattene bor i påvente av adopsjon, følg Cats R Us Puserom på FB.

Myas omplassering for pusehjerter