Azlan

Azlan

Kjønn: Gutt

Født: 09.01.2019

Azlan er er vakker gutt som kom til oss for ikke så lenge siden. Han hadde masse store og vonde tover, som han tålmodig lot oss barbere vekk, mens han sørget for motorlyd. Han hadde også masse flått, som han nå er behandlet for. Han er blitt kastrert, vaksiner, chippet og helsesjekket.

Azlan er en skikkelig god og snill gutt, med et meget rolig og fint lynne. Som nevnt tidligere, så kunne vi barbere ham i våken tilstand. Han er ganske stor av vekst, ikke overvektig, men sterk og stor. Motoren starter ganske raskt når vi begynner å kose ham, og både den og labbene viser tydelig tegn på at han virkelig koser seg. Pelsen er lang, og nesten hele katten er hvit. Litt ut vasket orange pannelugg.

Han går godt overens med de andre kattene i puserommet.

Ønsker du å komme og hilse på denne skatten, ta kontakt. Han bor i puserommet vårt i Børsa, og er kastrert, chippet, vaksinert og helsesjekket.

Alle puser fra Myas Omplassering får med en liten Crazy Cat Lady/Man starter kit, bestående av leker, godis, mat og pledd, sponset av Myas, Royal Canin, og Agria Forsikring.

For å se flere katter vi har til adopsjon, se vår web side: myasomplassering.no eller følg oss på FB. Ønsker dere å se hvordan de fleste av kattene bor i påvente av adopsjon, følg Cats R Us Puserom på FB.

Myas omplassering for pusehjerter