Aurora

Aurora

Kjønn: Jente
Født: 01.05.2019

Aurora kom til oss etter å ha blitt innlevert til veterinær for avlivning. Hun hadde tisset utenfor kassen sin, og eier ville ikke bruke penger på hverken kastrering eller undersøkelse av denne skjønne jenta. Hun er frisk og en supersnill jente, som elsker kos. Hun er en liten jente, med mye kjærlighet å gi. Takknemlig for å få en ny sjangs på livet. Hun er nå klar til å finne seg et hjem hos en snill familie. Hun er nesten helt hvit, med unntak av litt sort/grå noen plasser.

Hun er kastrert, vaksinert, chippet og helsesjekket, og sjekket for UVI. Hun ønsker seg et hjem med trygge utemuligheter, evt. innepus, og et røykfritt hjem.

Alle puser fra Myas Omplassering får med en liten Crazy Cat Lady/Man starter kit, bestående av leker, godis, mat og pledd, sponset av Myas, Royal Canin, og Agria Forsikring.

For å se flere katter vi har til adopsjon, se vår web side: myasomplassering.no eller følg oss på FB. Ønsker dere å se hvordan de fleste av kattene bor i påvente av adopsjon, følg Cats R Us Puserom på FB.

Myas omplassering for pusehjerter